Bliv medlem

Medlemskab er åbent for enhver astronomisk interesseret privatperson, forening, institution, skole m.fl. der vil virke for udbredelsen af kendskabet til og interessen for astronomi og astronomisk forskning.

Foreningens centrale aktiviteter

Medlemsforhold

(Adresseændring, nyt medlemskab etc.)
Henvendelse vedrørende medlemsforhold bedes ske til kassereren:

Julie Søgaard
js@astronomisk.dk

Kontingentsatser

Kontingentsatser for et kalenderår:
Almindeligt medlemskab: kr. 350,-
Ungdomsmedlemskab (mellem 18 og 26 år): kr. 150,-
Studerende (ved fremsendt kopi af studiekort): kr. 150,-
Husstandsmedlemskab* (op til 4 personer i samme husstand – modtager kun et eksemplar af KVANT): 450,-

Ved indmeldelse om sommeren – fra 1. juli – betaler man kun halvt kontingent for resten af året, altså kr. 175,- eller kr. 75,- for ungdoms/studentermedlemskab.

Indmeldelser i december gælder for det følgende år.

Medlemskab opnås ved at udfylde formularen til venstre. Herefter modtager man en opkrævning.

*Ved husstandsmedlemskab skal man udfylde formularen med oplysninger på det medlem i husstanden, der betaler kontingentet. Øvrige medlemmer i husstanden skal noteres med deres fulde navn og emailadresse samt fødselsdato i besked-feltet. Her skal du også skrive, at der er tale om et hustandsmedlemskab.

Kredsen om Wieth-Knudsen Observatoriet

Bor du i Gribskov Kommune bliver du som AS-medlem automatisk  medlem af Kredsen om Wieth-Knudsen Observatoriet i Tisvilde – en lokal enhed, der varetager driften af observatoriet. Andre medlemmer af Astronomisk Selskab kan også blive medlem af kredsen – giv besked til Julie, hvis du er interesseret. Det koster ikke noget at være med i kredsen.

Bliv medlem

Du kan blive medlem af Astronomisk Selskab ved at udfylde formularen med dine data.

Ja tak, jeg vil gerne være medlem af Astronomisk Selskab.

Postnr.

Mobil 1

Evt. telefon 2

Fødselsdato (dd-mm-åååå)