Astrotræf på Stevns Naturcenter 2018

Dato:
16/03/2018 - 18/03/2018

Tid:
17:00 - 14:00

Sted:
Stevns Naturcenter

Kategori:

Astrotræf  fra 16. til 18. marts 2018

Stevns Naturcenter
Mandehoved 10
4660 Store Heddinge

Vi håber at mange vil benytte denne lejlighed til at komme væk fra byens lysforurening og møde andre astronomiinteresserede under Stevns’ mørke himmel. Vi har sørget for at Månen ikke blander sig, for det er nymåne den 17. marts. Tag derfor dit teleskop med, hvis du har et, for her er chancen for at se nye objekter og få gode tip af andre amatørastronomer.

Stevns Klint

Deltagerne plejer at medbringe udstyr i alle størrelser og typer, som du kan få lejlighed til at kigge i. Astronomisk Forening for Køge Bugt medbringer for eksempel sin 16” Dobson og teleskoper til observation af Solen.

Kikkerter på Stevns

Detaljeret program følger

 

Regnvejrsforedrag
Hvis vejret mod forventning ikke er til observation, vil der undervejs være kortere oplæg ved deltagerne på træffet, som ved tilmelding har tilbudt dette. Kan du selv tilbyde at holde et regnvejrsforedrag på max. 20 minutter så skriv det i mailen ved tilmelding

Praktiske oplysninger

Ligesom de 2 foregående år, har vi i år også valgt at have fleksibel tilmelding.

Fredag alene koster 100 kr.
Lørdag alene koster 200 kr.
Søndag alene koster 100 kr.

Alle 3 dage fås samlet for 350 kr.

Har du lyst til at deltage i Astrotræfpå Stevns 2018, kan du tilmelde dig  hos

Peder Danielsen
Astronomisk Forening for Køge Bugt
Tlf: 43 45 24 22
Mobil: 93 95 03 14
Mail: peder_danielsen@hotmail.com

Ved tilmelding bedes oplyst, om man har plads i bilen og kan tage nogen med, eller om man ønsker transport. Der er mulighed for at komme med tog til Store Heddinge, som ligger 6 km fra naturcenteret. Vi prøver så at koordinere kørsel, og vil i hvert fald love, at hente deltagere ved stationen.

Du skal selv medbringe dyner, hovedpude, lagen, håndklæde mm. Deltagerne opfordres  desuden til at medbringe kikkerter, egne astrofotos, computerprogrammer med astronomisk indhold mv. Tag gerne en laptop med – der er trådløst internet på Stevns Naturcenter.

Alle deltagere forventes at give et nap med til det praktiske d.v.s. madlavning, borddækning, oprydning mv.

Astroræf på Stevns 2018 arrangeres af Astronomisk Forening for Køge Bugt og Astronomisk Selskab, men træffet er åbent for alle interesserede.

Indlæser kort...