Bliv medlem

Medlemskab er åbent for enhver astronomisk interesseret privatperson, forening, institution, skole m.fl. der vil virke for udbredelsen af kendskabet til og interessen for astronomi og astronomisk forskning.

Medlemsforhold (Adresseændring, nyt medlemskab etc.)
Henvendelse vedrørende medlemsforhold bedes ske til kassereren:

Julie Søgaard
js@astronomisk.dk

Kontingentsatser
Kontingentsatser for et kalenderår:

Almindeligt medlemskab: kr. 350,-
Ungdomsmedlemskab (mellem 18 og 26 år): kr. 150,-
Studerende (ved fremsendt kopi af studiekort): kr. 150,-

Ved indmeldelse om sommeren – fra 1. juli – betaler man kun halvt kontingent for resten af året, altså kr. 175,- eller kr. 75,- for ungdoms/studentermedlemskab.

Indmeldelser i december gælder for det følgende år.

Medlemskab opnås ved at udfylde formularen til venstre. Herefter modtager man en opkrævning.

WKO-observatoriet i Tisvilde

Kredsen om Wieth-Knudsen Observatoriet
Bor du i Gribskov Kommune bliver du som AS-medlem automatisk  medlem af Kredsen om Wieth-Knudsen Observatoriet i Tisvilde – en lokal enhed, der varetager driften af observatoriet. Andre medlemmer af Astronomisk Selskab kan også blive medlem af kredsen – giv besked til Julie, hvis du er interesseret. Det koster ikke noget at være med i kredsen.

Bliv medlem

Du kan blive medlem af Astronomisk Selskab ved at udfylde formularen med dine data.

Ja tak, jeg vil gerne være medlem af Astronomisk Selskab.

Postnr.

Evt. telefon 2

Fødselsdato (dd-mm-åååå)
--